Coaching

Wil jij meer inzicht krijgen in je eigen gedrag en/of gedachtenpatroon? Coaching van Blijvenontwikkelen.nl helpt je hierbij. Misschien staan je gedrag en gedachten jou in de weg in je loopbaan? Of je persoonlijke ontwikkeling? Jouw coach begeleidt jou om hier inzicht in te krijgen. Je werkt samen aan een persoonlijke gedragsaanpassing die zal leiden tot versterkte persoonlijke effectiviteit en positiviteit. Waarom? Een betere balans en meer plezier in werk en privé! Ben je werknemer, zelfstandige en/of werkzoekend? Dan kun je vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijg je zicht op de arbeidsmarktkansen die er op dit moment voor je zijn. Het is heel belangrijk dat je regelmatig nadenkt over de toekomst van je werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan uitvoeren. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is. Ook kan een loopbaanadviseur je ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing, opleiding of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

Individuele coaching

Loop je vaak tegen situaties aan waarin je effectiever wilt zijn? Zijn er bepaalde competenties die je verder wilt ontwikkelen? Dan is individuele coaching echt wat voor jou! Bij Blijvenontwikkelen.nl krijg je een persoonlijk coachtraject op maat!

Tijdens de een-op-een coaching richten wij ons op het veranderen van gedrags- en/of gedachtenpatronen die in de weg staan. Dit met als doel een gedragsaanpassing te kunnen maken.

Waarom is het rendement zo hoog? De individuele coaching is geheel afgestemd op jouw vraag en op jouw situatie.

Hoe doen we dat? Wij doorlopen samen de volgende stappen:

 • Kennismaken met de coach
 • Formuleren van jouw individuele coachvraag
 • De zoektocht | opsporingsfase
 • Uitdagen van ineffectieve denkpatronen
 • De verandering
 • De verankering

Door deze aanpak ontdekken we patronen, belemmerende overtuigingen en ineffectiviteit in denken of gedachten. Hier gaan we vervolgens actief mee aan de slag.

Het zichtbare resultaat: een versterkte persoonlijke effectiviteit, positiviteit, balans en meer plezier!

Heb je een vraag? Wil je vrijblijvend advies? Of een offerte? Leg contact! Wij nemen graag de tijd voor je.

Ontwikkeladvies | Loopbaancoaching

Heb jij werk dat goed bij je past en waarin je het naar je zin hebt? Waar je uitdaging in vindt, voldoening van hebt en succesvol in bent? Werk geeft invulling aan een groot deel van ons leven. Hoe fijn is het dan dat je werk goed voelt en dat het bij je past. Plezier in je werk is heel belangrijk!

Heb jij twijfels over jouw huidige baan of op welke wijze jij je loopbaan verder vorm wilt gaan geven? Dan is het belangrijk om eerst goed in kaart te krijgen “wie je bent”, “wat je kunt” en “wat je wilt”. Door begeleiding van onze loopbaanadviseur maak je een bewuste keuze voor werk dat echt bij je past en bijdraagt aan een gelukkig(er) leven.

Loopbaancoaching helpt je met nieuwe energie aan de slag te gaan. Je krijgt zicht op je vaardigheden, talenten en ambities. En samen met je loopbaancoach zet je een koers uit waarin jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt bereiken wat je écht belangrijk vindt. Echt maatwerk voor jouw toekomst!

Zo doen we dat:

 • In dit traject helpen wij je in 3 uitgebreide persoonlijke gesprekken en ‘huiswerk-vragen en opdrachten’ helder te krijgen wat de beste volgende stap in jouw loopbaan is
 • We starten met het helder formuleren van jouw persoonlijke loopbaanvraag
 • Je ontdekt wat jij wilt, wat goed bij jou past en in wat voor soort organisaties en functies je dat zou kunnen vinden. Of dat ondernemerschap een goede stap zou kunnen zijn
 • We stellen een ontwikkelplan op voor de korte- en langere termijn
 • Het traject bestaat uit 3 bijeenkomsten van maximaal 1½ uur

Het resultaat: veel meer inzicht in jezelf als basis om beslissingen in je loopbaan te nemen, een duidelijk beeld van wat je wilt, wat bij jou past en een concreet actieplan om er ook echt werk van te maken.

Let op! Gratis ontwikkeltraject mogelijk voor werkenden, zelfstandigen en werkzoekenden vanaf 1 december 2020!

Ben je benieuwd wat ontwikkeladvies | loopbaancoaching voor jou kan betekenen? Heb je een vraag? Wil je vrijblijvend advies? Of een offerte? Leg contact! Wij nemen graag de tijd voor je.

Contact

Volg Blijvenontwikkelen.nl
Contact
Diepenheimseweg 1 7471 LW Goor 085-7733005 info@blijvenontwikkelen.nl