Over ons

Blijvenontwikkelen.nl is een landelijk opererend trainings- en opleidingsbedrijf. Met onze diensten leveren wij een directe bijdrage aan het blijven ontwikkelen van mens en organisatie. Een leven lang leren.

Met kennis alleen onderscheid je je tegenwoordig niet meer van anderen. Je wordt succesvol wanneer je naast goede dienstverlening ook goed bent in ‘iets’ wat klanten waarderen. Denk aan het bieden van optimale gastvrijheid, ondernemende concepten bedenken, goed problemen oplossen, oog voor detail of specialisme. Hiermee kun je als mens of organisatie het verschil maken. Iedereen heeft talent! We weten het alleen niet altijd van onszelf.

Door de unieke combinatie van onderwijskundige en organisatorische ervaring faciliteren wij het ontwikkelen van talent! Met ons sterke portfolio richten wij ons op het behalen van jouw ontwikkeldoelen. Jij bepaalt de strategie, Blijvenontwikkelen.nl voert het voor je uit. Af en toe een tikkeltje eigenwijs, maar altijd gericht op resultaat.

Onze aanpak

De wereld om ons heen verandert snel.

De arbeidsmarkt wordt flexibeler en dynamischer. Maar ook beroepen veranderen. Dit vraagt van jou een bredere inzetbaarheid. Of juist een meer specifieke toerusting van jou als medewerker. Wij geloven dat jezelf blijven ontwikkelen daarom belangrijk is! Dit is de beste garantie voor je loopbaanmogelijkheden in de 21e eeuw.

Wij geloven in opleiding op maat naar jouw behoefte. Een perfecte aansluiting bij de snel veranderende wereld. Actuele competenties. Wij dagen je hierbij uit. Ontwikkel je talent!

In onze trajecten staan samenwerking en resultaat voorop. Wij zijn in staat de echte ontwikkelbehoefte van mens en organisatie boven tafel te krijgen. Dat komt doordat wij van nature nieuwsgierig en leergierig zijn. Ons onderwijskundig talent helpt ons hierbij. Wanneer we de echte ontwikkelbehoefte boven tafel hebben kijken we pas naar een geschikte leerinterventie. Dit kan een training of maatwerk zijn. Maar ook coaching, opleiding of een ander advies.

Wij trainen, coachen en adviseren dagelijks organisaties in heel Nederland. Het behalen van jouw doelen vormt onze drijfveer!

Voor Blijvenontwikkelen.nl is het kunnen aanzetten tot ontwikkeling van talent erg belangrijk. Maar hoe doen we dat? Wij vinden dat een veilige, gastvrije en ontspannen leeromgeving hiervoor belangrijk is. In zo’n omgeving is leren leuk en raken mensen geïnspireerd om zich te blijven ontwikkelen.

Werken bij Blijvenontwikkelen.nl

Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Blijvenontwikkelen.nl haalt graag de beste mensen in huis. Werken bij Blijvenontwikkelen.nl betekent werken in een professionele, uitdagende maar bovenal informele organisatie waar je je snel thuis zult voelen.

Een gastvrije en servicegerichte instelling vinden wij belangrijk. Tegelijkertijd zoeken wij professionals die eigen initiatief en ondernemerschap tonen. Daar tegenover staat dat wij jou een carrière bieden waarin veel mogelijk is en jij jezelf volop kunt ontwikkelen. Ondernemerschap, enthousiasme en diverse mogelijkheden voor training en coaching zijn daarbij slechts enkele trefwoorden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor diverse functies, in loondienst of als freelancer. Ben jij de professional die ons verder helpt groeien? Stuur je open sollicitatie naar: info@blijvenontwikkelen.nl.

Kwaliteit

Vaardigheden en gedrag verbeteren door te DOEN.

Dit is waar wij in geloven. In al onze trainingen ondersteunen activerende werkvormen het ontwikkelen van jouw talent. Een activerende werkvorm zet je actief aan het werk met de leerstof zodat jij je vaardigheden en gedrag verbetert. We maken daarbij gebruik van situaties uit de praktijk. Jouw praktijk. En jij …. ontwikkelt je talent!

Het totale kwaliteitsconcept van Blijvenontwikkelen.nl hebben wij vertaald in 7 beloftes. Bekijk deze hier.

Afstuderen? Stageplek?

Breng je een open houding en motivatie om je talent te ontwikkelen mee?

Gedurende het hele jaar zijn er mogelijkheden om als student bij ons aan de slag te gaan. Met goede en actieve begeleiding krijg je de gelegenheid om je praktische vaardigheden te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden voor het Wetenschappelijk Onderwijs, HBO en MBO. Stuur je motivatie naar: info@blijvenontwikkelen.nl.

Drs. Cristel Kooijman – van Kooten Onderwijskundige / Adviseur / Expert in klantgerichte maatwerkoplossingen
Telefoon:085-7733005
E-mail:info@blijvenontwikkelen.nl
Lisette Snijder Backoffice Blijvenontwikkelen.nl / Coördinator open trainingen
Telefoon:085-7733005
E-mail:info@blijvenontwikkelen.nl
Robin Kooijman Trainer / Coach Automotive / Eigenaar Kooijman Automotive
Telefoon:085-7733005
E-mail:info@blijvenontwikkelen.nl

Wij hebben opdrachten vervuld voor deze mooie klanten

Wij werken elke dag hard om onze ambities te verwezenlijken. Zoveel mogelijk mensen hun talent laten ontwikkelen, daarvoor komen we elke dag ons bed uit. Volgt u ook?

Het behalen van jouw doelen vormt onze drijfveer!

Bel of mail ons!

Locaties

Wij verzorgen onze trainingen op 10 locaties door heel Nederland. Daardoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt!


Lees meer
Volg Blijvenontwikkelen.nl
Contact
Diepenheimseweg 1 7471 LW Goor 085-7733005 info@blijvenontwikkelen.nl