De 7 beloftes van Blijvenontwikkelen.nl

Onafhankelijke opleider

Blijvenontwikkelen.nl is een onafhankelijke opleider. Onafhankelijk betekent in ons geval ook merkonafhankelijk. Blijvenontwikkelen.nl is ervan overtuigd dat deze onafhankelijkheid de kwaliteit van onze trainingen, opleidingen en diensten ten goede komt.

Kleine groepen van maximaal 8 deelnemers

Om je talent optimaal te ontwikkelen trainen wij in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Op die manier krijgt iedereen de aandacht die hij verdient. Ook het leren met en van elkaar verloopt zo optimaal.

Training op gastvrije toplocaties

Een trainingslocatie maakt het verschil tussen goed, beter en best. Onze trainingen verzorgen wij op gastvrije toplocaties. En dat in geheel Nederland. Wij vinden dat een sfeervolle, gastvrije en veilige leeromgeving belangrijk is. In zo’n omgeving is leren leuk en raken mensen geïnspireerd om zich te blijven ontwikkelen.

Altijd een training bij jou in de buurt

Wij verzorgen open trainingen op 10 gastvrije toplocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een locatie in de buurt.

Maatwerk | Incompany:
Bij onze maatwerktrajecten zijn er twee opties:

  1. De training wordt op uw locatie verzorgd. Dit scheelt zowel reistijd van deelnemers als kosten voor de huur van een trainingslocatie.
  2. Mocht optie 1 niet mogelijk of wenselijk zijn kunnen wij uitwijken naar een van onze vaste externe gastvrije toplocaties of een andere locatie in de buurt van uw organisatie.

Iedere training gericht op jouw doelen

Bij Blijvenontwikkelen.nl kun je rekenen op individuele aandacht. De persoonlijke leerdoelen van jou staan centraal tijdens de training. Deze doelen inventariseert de trainer bij iedere deelnemer. Dit betekent dat je een individuele training binnen de groep krijgt. Door deze individuele aanpak kun jij jouw talent optimaal blijven ontwikkelen.

Trainers en acteurs met veel praktijkervaring

Onze trainers komen uit de praktijk. Zij kunnen tijdens de training vanuit de praktijk voorbeelden aandragen. En zij herkennen jouw praktijkvoorbeelden! Wij selecteren onze trainers op passie, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Maar ook gastvrijheid en zichtbaar enthousiasme zul je als deelnemer tijdens de training ondervinden. Onze deelnemers ervaren onze trainingen als plezierig confronterend.

Leren door te DOEN!

Vaardigheden en gedrag verbeteren door te DOEN. Dit is waar wij in geloven. In al onze trainingen ondersteunen activerende werkvormen het ontwikkelen van jouw talent. Een activerende werkvorm zet je actief aan het werk met de leerstof zodat jij je vaardigheden en gedrag verbetert. We maken daarbij gebruik van situaties uit de praktijk. Jouw praktijk. En jij …. ontwikkelt je talent!

“Ik luister en ik vergeet”
“Ik zie en ik onthoud”
“Ik doe en ik leer”
(Chinees spreekwoord)

Volg Blijvenontwikkelen.nl
Contact
Diepenheimseweg 1 7471 LW Goor 085-7733005 info@blijvenontwikkelen.nl